انباشت قوانین ناکارآمد و مخل، بار مضاعفی را بر شانه‌های اقتصاد و تولید تحمیل کرده است

انباشت قوانین ناکارآمد و مخل، بار مضاعفی را بر شانه‌های اقتصاد و تولید تحمیل کرده است
نویسنده خبر : روابط عمومی تاریخ بارگذاری : يک شنبه ، 15 فروردين 1400

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی:
انباشت قوانین ناکارآمد و مخل، بار مضاعفی را بر شانه‌های اقتصاد و تولید تحمیل کرده است

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی گفت: امروز بخش‌های مختلف اقتصادی کشور و به ویژه تولیدکنندگان و کارآفرینان، خود را در مواجهه با انباشتی از قوانین ناکارآمد و عمدتا مخل مواجه می‌بینند و شرایط موجود، به انضمام فشارهای بیرونی، بار مضاعفی را بر دوش فعالان این بخش گذاشته است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی؛«مریم سراج احمدی» در گفتگو با خبرنگار ما افزود: طی سنوات اخیر، شعار سال هر بار به نوعی مسئله اقتصاد را نشانه رفته و این تاکید رهبر معظم انقلاب بر انتخاب مجموعه‌ای از عناوین اقتصادی که بخشی نیز بر اهمیت حمایت از تولید داخلی تمرکز دارد، تایید این مسئله است که اقتصاد اثرات مهمی بر شئون مختلف زندگی آحاد جامعه دارد.
وی تاکید کرد: برای ترمیم شکاف‌ها و عبور از چالش‌هایی که اقتصاد کشورمان امروز به آن دچار شده، مهم ترین اقدام باید حمایت از تولید و کارآفرینی باشد.
او نقبی به موانعی زد که سال‌هاست پیش روی بخش های مولد قرار دارد و امتیازی برای فعالیت‌های سوداگرانه و غیرمولد ایجاد کرده و گفت: وقتی تولیدکننده در هر گامی که بر می‌دارد، با حجمی از قوانین ناکارآمد و چه بسا مخل مواجه می شود و یا کارآفرین برای پیشبرد برنامه یا اخذ مجوزی، به چالش موازی کاری دستگاه های اجرایی گرفتار می آید، دیگر نمی توان از رونق یا جهش سخن به میان آورد.
سراج احمدی تاکید کرد: اگر نیت به اصلاح‌گری است، باید روان‌سازی و تسهیلگری، اولویت قانونگذار، مجری قانون و ناظر آن باشد.
وی بار دیگر متذکر شد: مشکلاتی که بخش خصوصی و فعالان اقتصادی از آن به دفعات سخن گفته اند، در استان‌ها و شهرستان‌ها به مراتب بیشتر و دشوارتر است چون هر پیگیری، با این بهانه مواجه می شود که استان از اختیارات کافی برخوردار نیست و موضوع به مرکز مربوط می شود.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: اگر مسئولان عزم خود را برای تحقق شعار امسال جزم کرده‌اند، باید در یک اقدام اساسی موضوع تفویض اختیار به مدیران استانی و شهرستانی را در اولویت قرار دهند. از سوی دیگر، زیرساخت های دولت الکترونیک باید تکمیل شود تا کمترین زمان از فعالان اقتصادی برای پیگیری امور جاری در ادارات صرف گردد و همه این ها می تواند به تسهیلگری بیشتر و بهتر منجر گردد.
سراج احمدی بر اهمیت ترویج و ترغیب به سرمایه گذاری تولیدی تاکید نمود و یادآور شد: جز با بهبود محیط کسب و کار و ارتقای شاخص ها در این بخش، نمی توان انگیزه برای سرمایه گذاران به جهت ورود به عرصه های مولد، فراهم کرد. اگر مانع زادیی در معنای کلمه انجام بگیرد، قطعا سرمایه ها، سمت و سوی بخش های بهره ور میل خواهند نکرد.

دانلود اپلیکیشن اتاق بازرگانی